Feg Eyelash

24,90

Razpoložljivost:
Out Of Stock
Šifra:
fegeyelash

Not yet rated Napišite mnenje
Backorder

Share

Opis artikla

Profesionalni serum, ki hrani in krepi trepalnice ter stimulira njihovo rast!

FEG Eyelash Enhancer je profesionalni, 100% originalni, prečiščeni serum za pospeševanje rasti trepalnic, ki je eden najbolj priljubljenih tovrstnih izdelkov na svetu! Z njim si lahko zagotovite privlačne trepalnice, o katerih že tako dolgo sanjate! Z utrjevanjem in hranjenjem foliklov trepalnic ta serum poudari njihovo naravno lepoto.

FEG Eyelash Enhancer je revolucija v kozmetiki, ki ni zdravilo in nima stranskih učinkov. Serum samo neguje in hrani vaše trepalnice, tako da te postanejo daljše, gostejše in bolj privlačne - in to na učinkovit in varen način. Serum vsebuje tehnologijo za sproščanje mikromolekul in rastni faktor za trepalnice - XX, ki je dodan formule. Te komponente pospešujejo rast in gostitev trepalnic.
FEG Eyelash Enhancer lahko aktivira neaktivne folikle trepalnic in nato pospeši njihovo hitro rast. Trepalnice postanejo daljše in bolj goste že po 20 dneh uporabe izdelka!

Med uporabo seruma FEG lahko brez težav uporabljate podaljšane trepalnice, pod katerimi bodo vaše trepalnice rasle in postajale vse gostejše. 
FEG deluje na dva načina: podaljša, potemni in zgosti trepalnice, hkrati pa krepi povrhnjico veke na mestu rasti trepalnic. Tako okrepljena povrhnjica preprečuje prehitro izpadanje trepalnic.

Neodvisne študije so pokazale 100% učinkovitost seruma s povprečno 56% rastjo trepalnic. 

Zagotovite si torej lepše trepalnice s cenovno ugodnim, netoksičnim serumom, ki ne draži kože, ni testiran na živalih in vsebuje 100 % naravnih učinkovin.

UPORABA
Pred spanjem s priloženim aplikatorjem nanesite serum neposredno na kožo zgornje veke, na rob trepalnic ali obrvi. Odvečno tekočino popivnajte z vato ali papirnato brisačko. Večje število nanosov seruma ne bo dodatno vplivalo na rast trepalnic. Po prenehanju uporabe se rast trepalnic povrne na stanje pred uporabo.
Serum lahko uporabite tudi na redkih obrveh, ki tako postanejo bolj goste in temnejše ter lažje za oblikovanje in na splošno veliko lepše.

 

Ocene - mnenja (0)

Napišite mnenje