The ordinary peeling solution

14,90

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
ordinary

Not yet rated Napišite mnenje
V košarico

Share

Opis artikla

10-minutni kemični piling

S 30% alfa hidroksi kislin (glikolna/laktična/tartarna/sadna), 2% beta hidroksi kislino (salicilna kislina), hialuronsko kislino (crosspolymer), vitaminom B5, črnim korenom in tasmanskim črnim poprom.

Alfa hidroksi kisline (AHA) učinkovito luščijo zgornjo plast kože za bolj sijočo in enakomerno kožo. Beta hidroksi kisline (BHA) tudi delujejo na površini kože vendar je njihova funkcija predvsem ta, da posežejo v globino in tako čistijo zamašene pore. Kombinirana 32% AHA/BHA formula ponuja globinski piling, ki pomaga pri nečisti koži ter hkrati izboljšuje sijaj kože. Izdelek z redno uporabo ravno tako izboljšuje teksturo kože in zmanjšuje videz drobnih linij.

Formula vsebuje derivat tasmanskega črnega popra za preprečevanje iritacij, ki so možne pri uporabi kislin. Ta derivat je rastlinskega izvora in sezonsko varira v barvi, kar pomeni, da je ta barvna variacija lahko vidna v formuli. Izdelek je obogaten tudi s crosspolymer obliko hialuronske kisline za pomirjanje, vitamin B5 pomaga pri celjenju, črni koren pa služi kot antioksidant.

Opomba: Ta formula vsebuje zelo visoko koncentracijo kislin. Uporabo priporočamo le, če ste kisline uporabljali že prej in vam je njihova uporaba znana. Ravno tako ta izdelek ne priporočamo občutljivi koži.

 

Navodila za uporabo : Idealno uporabljajte ta izdelek zvečer in ne več kot dvakrat tedensko. Očistite obraz in počakajte, da se koža osuši. Ne nanašajte na mokro kožo. S prsti izdelek enakomerno nanesite na obraz in vrat. Pustite na koži največ 10 minut. Izperite z mlačno vodo. Izogibajte se predela okrog oči tako pri nanašanju kot pri izpiranju. Ta nizko-viskozna solucija je mišljena za uporabo kot maska. Ne pustite izdelka na obrazu več kot 10 minut. Če se pojavi draženje kože, ki ne izgine kmalu, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. (Opozorilo pred opeklinami: Ta izdelek vsebuje alfa hidroksi kislino (AHA), ki lahko poveča občutljivost kože na sonce in še posebej na opekline. Uporabljjate sončno kremo, nosite zaščitna oblačila in minimizirajte izpostavljanje soncu medtem, ko uporabljate ta izdelek in 1 teden po zadnji uporabi. Uporabljajte le, kot piše v navodilih. Uporaba tega izdelka izdelka na koži mora vsekakor biti omejena, kar se tiče frekvence ali trajanja uporabe.

Ocene - mnenja (0)

Napišite mnenje